Vad innebär det när man bloggar om mat och dryck?

Vi har bloggare som endast tex bloggar om kaffedrycker tex var man kan hitta den bästa bryggkaffe online. Han tipsar om vilka olika kaffesmaker det finns och hur man brygger den godaste kaffet. Han brukar recensera massor av olika kaffesorter som han får hem. Bl. a Wendelinskaffe och Lindvallskaffe har han säkerligen provat många gånger.

Vill du ha kontakt med någon av våra mat och dryckbloggare så vänligen maila oss på info@blogbiz.se och märk mailet med namnet på själva bloggaren. Ni får även bjuda in våra matbloggar till era matevent då våra bloggare kommer ta bilder och skriva om era event.

Det går också att få sponsrade inlägg genom alla våra bloggare. Samt så kan ni även skicka produkter. Då behöver ni också ta kontakt med oss på blogbiz redaktion.

 

Kungliga hovleverantörer inom bryggkaffe

bryggkaffe online

Wendelins premiumkaffe dvs bryggkaffe online hittar du på Amazon.

Både Wendelinskaffe och Lindvallskaffe är kravcertifierade kaffevarumräken. Båda är också kungliga hovleverantörer inom kaffe och levererar samma fina kvalité sedan flera år tillbaka till svenska kungahuset. Så här kan även kungafamiljen hitta bryggkaffe online om de vill.

Förutom kaffe så finns det också ekologisk te online och även på Amazon kan man numera köpa hem både kaffe och ekologisk te väldigt enkelt.

Matbloggare bloggar även om ekologisk godis, sockerfri godis och gourmet choklad. De ger även tipps på olika recept gällande fina maträtter.

Servitör på Nobelfesten

Vi har en matblogg som har serverat på självaste Nobelfesten. Han driver cateringfirma och levererar även mat till skolor runt om i Uppsala och Stockholm. Vi har en matblogg som jobbar på en lyxbåt i närheten av Norge och har serverat norska kungahuset vid ett par tillfällen.

Afternoontea

ekologisk te online

Du hittar även ekologisk te online

Samt så har vi också tips på afternoontea om du någon gång skulle behöva bjuda hem väninnorna eller grannarna. Tänk på att det finns olika regler för afternoon Tea så du inte får för dig att slarva. Du behöver verkligen kakfat i 3 höjder för att fylla på sju sorters kakor.

Du behöver både scones och marmelad samt massor av olika bakelser för alla behov. Något du då inte kan vara utan är honung som man har i te.

Vilka tesorter finns det?

Du har flera tesorter bl.a grönt te, svart te, rött te dvs Rooibios, vitt te, lila te och gult te. Gult te är den som kejsarna drack för länge sedan. Det var då strängt förbjudet för den vanliga människan att dricka gult te. Drack du gult te blev du dödsdömd helt enkelt.